ΑΘΗΝΑ
18:55
|
25.06.2026
Ένα όχημα χτύπησε πεζούς σε συγκέντρωση στο Κάμπο Σαν Λούκας μετά τη νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μεξικού σε αγώνα του Μουντιάλ χθες βράδυ.
Συνολικά 17 άτομα έλαβαν ιατρική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, ο οποίος συνελήφθη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα όχημα χτύπησε πεζούς σε συγκέντρωση στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Κάμπο Σαν Λούκας μετά τη νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μεξικού σε αγώνα του Μουντιάλ χθες βράδυ (24/6), ανακοίνωσε το δημαρχείο του Λος Κάμπος.

«Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, το όχημα περικυκλώθηκε από μια ομάδα ανθρώπων και, για λόγους που μένουν να καθοριστούν από την αρμόδια αρχή, πέρασε μέσα από το πλήθος, τραυματίζοντας πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε το δημαρχείο.

Συνολικά 17 άτομα έλαβαν ιατρική περίθαλψη, πρόσθεσε η ανακοίνωση, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, ο οποίος συνελήφθη.

Ένα μη επαληθευμένο βίντεο κυκλοφόρησε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που δείχνει ένα αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε πλήθος κόσμου.

Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει άμεσα την αυθεντικότητά του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Μουντιάλ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους νοκ άουτ αγώνες στη φάση των 32

Ποιες παραλίες κρίθηκαν ακατάλληλες για κολύμπι στην Αττική από τον ΠΑΚΟΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα