ΑΘΗΝΑ
12:10
|
27.04.2024
Ο Κιλισντάρογλου κατήγγελλε τον πρόεδρο της βουλής, πως χρηματιζόταν με 10.000 δολάρια το μήνα από τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αυτή η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση που συνδέεται με παράνομες οργανώσεις. Αυτή η κυβέρνηση είναι ανίκανη και αναποτελεσματική. Αυτή η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση που θέτει σοβαρά βάρη πάνω στους ώμους 83 εκατομμυρίων ανθρώπων. Γι ‘αυτό λέμε ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές το συντομότερο δυνατόν” τόνισε σήμερα σε δηλώσεις του ο Κεμάλ Κιλισντάρογλου από το κόμμα CHP της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προς Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου… – The Analyst

Ο Κιλισντάρογλου κατήγγελλε έτσι τον πρόεδρο της βουλής, Μουσταφά Σεντόπ, πως αυτός ήταν ο πολιτικός που χρηματιζόταν με 10.000 δολάρια το μήνα από τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ και είχε καταγγελθεί ανώνυμα προ ημερών από τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Μουσταφά Σεντόπ: Η αμερικανική παρουσία στη Σούδα αποσταθεροποιεί την  Ανατολική Μεσόγειο - Newshub.gr

Πληροφορίες της ανταποκρίτριας της εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ” και του καναλιού “Open TV”, Μαρίας Ζαχαράκη από την Κωνσταντινούπολη αναφέρουν πως ο Κιλισντάρογλου κατήγγειλε στη συνέχεια ως συνένοχο όχι μόνον τον υπουργό Εσωτερικών αλλά και τον πρόεδρο της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ποιος έδωσε στο Σοϊλού το υπουργείο; Ο Ερντογάν. Ο Ερντογάν δεν το άκουσε όταν ανακοίνωσε στην κρατική τηλεόραση ότι κάποιος δωροδοκείται με 10 χιλιάδες δολάρια; Άραγε ο Ερντογάν τηλεφώνησε στον Σοϊλού να τον ρωτήσει ‘ποιος δωροδοκείται με 10 χιλιάδες δολάρια;’ Δεν ρώτησε. Μπορεί να ρωτήσει; Δεν μπορεί» είπε…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα