ΑΘΗΝΑ
11:19
|
30.04.2024
Προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων προσώπων στην υπόθαλψη του Χρήστου Παππά διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων προσώπων στην υπόθαλψη του καταδικασμένου ηγετικού στελέχους της εγκληματικής-φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την έρευνα στάθηκαν καταθέσεις μαρτύρων που έχουν δοθεί στο παρελθόν, οι οποίες αναφέρονται ονομαστικά σε άλλα πρόσωπα, πέραν της 52χρονης γυναίκας, τα οποία φέρονται να βοηθούσαν τον Χρήστο Παππά να διαφύγει τη σύλληψη.

Υπενθυμίζεται πως σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών (3 εκτιτέοι και 27 με αναστολή) για υπόθαλψη εγκληματία καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η 52χρονη γυναίκα, στης οποίας το διαμέρισμα εντοπίστηκε ο φυγόποινος πρώην βουλευτής.

Το μεσημέρι, περίπου στις 15:30 αναχώρησε από την ΓΑΔΑ προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού ο φυγόποινος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, για την έκτιση της ποινής κάθειρξης 13 ετών.

Στο ίδιο κατάστημα κράτησης βρίσκονται όλοι οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου που βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου μαζί με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά.

Πηγές: CNN Greece, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάτι: Έφεση ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Στόχος των Χούθι το ελληνόκτητο φορτηγό Cyclades

Αφγανιστάν: Έξι νεκροί από επίθεση σε τέμενος

Επιστροφή πινακίδων ενόψει Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα