ΑΘΗΝΑ
14:00
|
27.04.2024
Η 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη δεν ήταν η μόνη που είχε πέσει στα χέρια αδίστακτων μαστροπών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλο φαίνεται πως είναι το απόστημα σαπίλας, βίας και αδίστακτης σεξουαλικής εκμετάλλευσης που είχε στηθεί γύρω από την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, η οποία αφού έπεσε για επτά χρόνια θύμα αιμομιξίας από τον πατέρα της, στη συνέχεια κατέληξε θύμα βιασμού και μαστροπείας από διεφθαρμένο αστυνομικό στον οποίο είχε αναζητήσει βοήθεια…

Οι πληροφορίες από τις καταθέσεις, το πρόσφατο ανακριτικό υλικό αλλά και τα πρώτα στοιχεία που φαίνεται πως συγκεντρώνουν οι διωκτικές αρχές γύρω από τον εφιάλτη της 19χρονης καταδεικνύουν πως δεν πρόκειται για τη “μεμονωμένη” περίπτωση μίας έφηβης.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση για προφυλάκιση του πατέρα, του διεφθαρμένου αστυνομικού και ενός ακόμη άνδρα, άρχισαν να έρχονται στο φως τα πρώτα στοιχεία του φρικτού εφιάλτη που έζησε η 19χρονη κοπέλα.

Η νεαρή φαίνεται πως ήταν ένα από τα πολλά θύματα που είχαν πέσει στα νύχια ευρύτερου κυκλώματος αδίστακτων κακοποιών που εκμεταλλεύονται νεαρά κορίτσια με τη χρήση ναρκωτικών, διεγερτικών και βίας.

Τουλάχιστον άλλα 10 κορίτσια στα χέρια του κυκλώματος

Πληροφορίες του Tvxs.gr αναφέρουν πως τουλάχιστον άλλα 10 κορίτσια έχουν πέσει στα νύχια του κυκλώματος του διεφθαρμένου αστυνομικού που σχετίζεται με την 19χρονη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ενός τρίτου προσώπου που προφυλακίστηκε απόψε εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της άτυχης νεαρής.

Σεξ, ψέμματα και ταινίες πορνό;

Στο κύκλωμα σημαντικό ρόλο φέρεται πως παίζει “πρωταγωνίστρια” ελληνικών πορνογραφικών ταινιών ενώ ένας Δομινικανός που κατήγγειλε η 19χρονη στους αστυνομικούς φαίνεται πως την εξέδιδε όταν ήταν ακόμη ανήλικη για διάστημα περίπου ένα εξάμηνο.

Οι πληροφορίες αυτές φαίνεται να εξηγούν την ασυνήθιστη μαύρη μπλούζα με το διαφημιστικό σήμα της εταιρίας πορνογραφικών ταινιών “Sirina” του 46χρονου παραγωγού Δημήτρη Σειρηνάκη.

Το διαφημιστικό μπλουζάκι που φορούσε ο διεφθαρμένος αστυνομικός όταν μεταφέρθηκε στον ανακριτή το πρωί της Κυριακής ήταν “συμπτωματικά” αυτής της εταιρίας.

Μέρος του ανακριτικού υλικού αλλά και από τις καταθέσεις του 19χρονου θύματος στις αρμόδιες αρχές αναφέρει πως η κοπέλα εκδιδόταν για μήνες, παρά τη θέλησή της υπό την απειλή εκτέλεσης μελών της οικογένειάς της  από τον διεφθαρμένο αστυνομικό.

Βιομηχανία “ραντεβού” και διακίνηση ναρκωτικών

Η εκπόρνευση του κοριτσιού γινόταν μέσω ιστοσελίδας για “ροζ” ραντεβού και μεταφερόταν σε ξενοδοχεία και σπίτια “πελατών” με τη βοήθεια ενός ατόμου που είχε δηλώσει “στρατιωτικός” έναντι 160 ευρώ την ώρα σε Γλυφάδα, Σκαραμαγκά και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Εξήγησε πως δέχθηκε βίαιο ξυλοδαρμό και απειλές κατά της ζωής της μητέρας της και του αδελφού της όταν άρχισε να αρνείται έντονα τις εντολές του διεφθαρμένου αστυνομικού.

Κατήγγειλε επίσης το ρόλο ενός ιδιοκτήτη καφετέριας στην Αργυρούπολη που έπαιζε το ρόλο διακινητή ναρκωτικών και κοκαΐνης,τα οποία μετέφερε στο σπίτι του αστυνομικού.

Τόνισε πως ο αστυνομικός την έδειρε βίαια έως και λίγη ώρα πριν μεταβεί την περασμένη βδομάδα σε αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης μαζί με τη θαρραλέα νεαρή σερβιτόρα παρακείμενης καφετέριας που της πρόσφερε σωτήρια βοήθεια δίνοντας τέρμα στο μαρτύριο της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζεμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα