ΑΘΗΝΑ
23:34
|
21.09.2024
Η υπόθεση Λεβίνσκι που άναψε "φωτιές" στον Λευκό Οίκο, "αναβιώνει" ξανά μετά από περίπου 30 χρόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Βουτιά” στο “αμαρτωλό” παρελθόν του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον με αφορμή το σκάνδαλο Λεβίνσκι το 1994 επιχειρεί η αμερικανική τηλεοπτική σειρά American Crime Story.

Οι παραγωγοί της σειράς (μεταξύ των οποίων φαίνεται πως συμπεριλαμβάνεται και η “πέτρα” του σκανδάλου, Μόνικα Λεβίνσκι), ολοκλήρωσαν το γύρισμα της τρίτης σεζόν που πραγματεύεται ακριβώς αυτό: Την πολύκροτη εξωσυζυγική σχέση του τότε προέδρου των ΗΠΑ με την 22χρονη εκπαιδευόμενη υπάλληλο στον Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι και το περιβόητο «μπλε φόρεμα» που αποτέλεσε “απόδειξη” για το ερωτικό σκάνδαλο.

Η υπόθεση, λοιπόν, επανέρχεται στο προσκήνιο με αφορμή το πρώτο τρέιλερ που δημοσιοποίησε το περασμένο 24ωρο η εταιρία παραγωγής.

Ο ηθοποιός Κλάιβ Όουεν υποδύεται τον Μπιλ Κλίντον, ο οποίος ακούγεται στο τρέιλερ να αναφέρει την περιβόητη φράση: «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με εκείνη τη γυναίκα». Η Έντι Φάλκο υποδύεται την Χίλαρι Κλίντον και η 28χρονη Μπίνι Φελντστάιν την Μόνικα Λεβίνσκι.

Μόνικα Λεβίνσκι: Αποκαλύπτει τι συνέβη στο μπάνιο του οβάλ γραφείου Μπιλ  Κλίντον την περίφημη «νύχτα του λεκέ» - Gossip - Athens magazine
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Telegram επίσημα ξεκινά να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές

Χεζμπολάχ: Νέο μπαράζ ρουκετών κατά του Ισραήλ

Αξιωματούχος της Fed: Πρόωρη δήλωση νίκης η μείωση των επιτοκίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα