ΑΘΗΝΑ
01:03
|
22.09.2024
Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην 42χρονη Ρουμάνα που αγνοείται από τον Φεβρουάριο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η σορός μιας γυναίκας εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης, τσιμεντωμένη σε αυλή σπιτιού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο της αυλής και αυτό τους κίνησε την περιέργεια, αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gargalianoionline. Έτσι, αφού έσκαψαν, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της γυναικείας σορού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην 42χρονη Ρουμάνα που ζούσε εδώ και 20 χρόνια στο οίκημα. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Κυπαρισσίας ενώ αναμένεται στο σημείο και ο ιατροδικαστής.

Σημειώνεται ότι στην ίδια κατοικία έμενε και ο σύντροφος της 42χρονης πριν αναχωρήσει για τη Ρουμανία.

Θύμα κακοποίησης η 42χρονη

Η 42χρονη Μόνικα Γκιους, που αγνοείται από τον Φεβρουάριο, εργαζόταν σαν καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η 42χρονη βίωνε συχνά ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της.

Η ξαδέλφη της αγνοούμενης μητέρας τριών παιδιών, η οποία ζει στη Δράμα και έκανε τη δήλωση εξαφάνισης στην ελληνική αστυνομία είπε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ ότι η ζωή της 42χρονης ήταν δύσκολη: “την κακοποιούσε ο σύζυγός της και αναγκάστηκε να τον χωρίσει. Στην πορεία σύναψε σχέση με κάποιον συμπατριώτη της, όπου κι εκείνος της φερόταν βίαια. Πιστεύω πως η Μόνικα δε ζει. Ας μιλήσουν όσοι ξέρουν, τι φοβούνται;”.

“Δεν περνούσε καλά με τον σύντροφό της. Κακοποιούσε εκείνη και τον μικρό μου αδελφό”, αποκάλυψε ο μεγαλύτερος γιος της 42χρονης, αφήνοντας αιχμές για τη “συμπτωματική” εξαφάνιση του συντρόφου της την περίοδο που χάθηκαν τα ίχνη της μητέρας του.

“Τους είδανε το τελευταίο βράδυ μαζί και μετά εκείνος έφυγε για Ρουμανία. Είπε πως θα πήγαινε για δουλειά. Η μητέρα μου όμως δεν έχει πιθανότητες να έχει φύγει μαζί του από την Ελλάδα, γιατί δεν έχει χαρτιά εδώ και χρόνια”, κατέληξε ο γιος της 42χρονης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έξι χρόνια χωρίς τον Ζακ: No Zackie, no peace

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Διεθνές Απελευθερωτικό Μέτωπο καταγγέλει την Γαλλία για άγρια βία εναντίον ιθαγενών

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Σάββατο εώς Κυριακή πρωί λόγω εργασιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα