ΑΘΗΝΑ
23:20
|
22.09.2024
Με κατηγορηματικό τρόπο αποδοκίμασε ο πρόεδρος της Βουλής την ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο αποδοκίμασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, την εμετική ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με την οποία στοχοποιούσε μαθητές νηπιαγωγείου της Αθήνας με ονόματα ξενικής καταγωγής, καθώς και δασκάλα του ίδιου σχολείου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα σήμερα ο Κωνσταντίνος Τασούλας με τον γαλάζιο βουλευτή, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της Βουλής μετά το σάλο που προκάλεσε η κίνησή του, ο κ. Τασούλας χαρακτήρισε την πράξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «απαράδεκτη» τονίζοντας ότι πρέπει να προβεί σε διόρθωση.

Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης πολιτικών συντακτών, δήλωσε πως «στο μέλλον ανάλογα λάθη δεν θα γίνονται ανεκτά στη Νέα Δημοκρατία».

Η ενέργεια του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος προσπάθησε στη συνέχεια να ανασκευάσει κάνοντας λόγο για «λάθος» έχει προκαλέσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και σύσσωμης της αντιπολίτευσης, με τον ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής να ζητούν τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και το ΚΚΕ να χαρακτηρίζει «εθνικό χαφιέ» τον βουλευτή της ΝΔ σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του.

Αποστάσεις από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο θέλησε να πάρει και η Ντόρα Μπακογιάννη με αναρτήσεις της στο twitter:

Πηγές: Reader.gr, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Λυδία Λίθος» στην ενότητα της Αριστεράς η πρόταση καθαίρεσης του Μακρόν

Κικίλιας: 14.300 στρέμματα δάσους κάηκαν φέτος

Η ελευθερία του λόγου πάει περίπατο στην «Δημοκρατική Ευρώπη»

Οι ΗΠΑ ψήφισαν νομοσχέδιο που υποχρεώνει τα προϊόντα της Παλαιστίνης να φέρουν ετικέτα ως «Ισραήλ»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα