ΑΘΗΝΑ
11:52
|
28.04.2024
Ο Αμερικανός ηθοποιός ήταν 57 ετών – Συγκινητικά τα μηνύματα από τον γιο του και το καστ της διάσημης τηλεοπτικής σειράς της HBO.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός, Γουίλι Γκάρσον, ο οποίος έγινε διάσημος ενσαρκώνοντας τον κυνηγό ταλέντων Στάνφορντ Μπλατς στην πιο γυναικεία  σειρά των nineties, Sex and the City. Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε ο γιος του, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για τα αίτια. Ωστόσο, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Γουίλι Γκάρσον πέθανε από καρκίνο.

Στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά παραγωγής HBO ο Στάνφορντ Μπλατς (Γουίλι Γκάρσον) εκτός από κυνηγός ταλέντων ήταν ο κολλητός, γκέι και πάντα έμπιστος φίλος της πρωταγωνίστριας, Κάρι Μπράντσο, την οποία ενσάρκωνε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.  Προσφάτως ο εκλιπών συμμετείχε στα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς που θα προβληθεί στην τηλεόραση με τον τίτλο: “And Just Like That” με απουσίες από την παρέα των τεσσάρων φιλενάδων.

Το πλήρες όνομά του ήταν Γουίλιαμ Γκάρσον Πασζάμαντ και γεννήθηκε το 1964 στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο Γκάρσον ακολούθησε θεατρικές σπουδές και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στον κλάδο των Καλών Τεχνών στη Δραματική Σχολή του Γέιλ. Η καριέρα του ξεκίνησε σε μικρούς ρόλους σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’80, όπως το Cheers, το Family Ties και το LA Law. Είχε επίσης κάνει γκεστ εμφανίσεις σε πασίγνωστες σειρές της δεκαετίας του ’90 όπως τα “Φιλαράκια” και το “X-Files”. Το 1998 ήρθε ο ρόλος στο Sex and the City, τον οποίο κράτησε από την πρώτη μέχρι την τελευταία σεζόν.

Δεν ήταν παντρεμένος και το 2009 είχε υιοθετήσει ένα 7χρονο αγοράκι τον Νέιθαν. Ο γιος αποχαιρέτησε τον πατέρα του με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram: “Σ ‘αγαπώ πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη και χαίρομαι που μοιράστηκες όλες μου τις περιπέτειες μαζί μου και μπόρεσες να καταφέρεις τόσα πολλά. Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Θα σε αγαπώ για πάντα, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια δική σου περιπέτεια. Σε αγαπάω περισσότερο απ’ ό,τι θα μάθεις ποτέ και χαίρομαι που πλέον βρήκες τη γαλήνη. Θα είσαι πάντα μαζί μου. Ήσουν πάντα το πιο σκληρό και αστείο και έξυπνο άτομο που έχω γνωρίσει”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nathen Garson (@nathen_garson)

Ο Μάριο Καντόν, ο τηλεοπτικός σύντροφος του Γκάρσον στο Sex and the City, χαρακτήρισε τον Γκάρσον “θεόσταλτο δώρο”. “Είμαι συντετριμμένος και ανείπωτα θλιμμένος. Ήσουν ένα θεόσταλτο δώρο”, έγραψε ο Καντόν στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Cantone (@macantone)

Φόρο τιμής στον Γκάρσον απέτισε και η ηθοποιός Σίνθια Νίξον, η γνωστή δικηγόρος Μιράντα Χομπς του Sex and the City. “Όλοι τον αγαπούσαμε και λατρεύαμε να δουλεύουμε μαζί του. Ήταν ένας άνθρωπος με χιούμορ στην οθόνη και στη ζωή. Ήταν μια πηγή φωτός, φιλίας”, σχολίασε η Σίνθια Νίξον.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Ο παραγωγός του “Sex And The City” και του “Just Like That”, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, τόνισε ότι ο Γκάρσον εργαζόταν ακόμα κι όταν ήταν άρρωστος. “Κάθε ημέρα βλέπαμε το πνεύμα και την αφοσίωσή του σε αυτό που λάτρευε: την υποκριτική. Θα μας λείψει ως άνθρωπος και ως ένας χαρισματικός ηθοποιός”, δήλωσε ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Ρέντη: Απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα