ΑΘΗΝΑ
11:38
|
30.04.2024
Προκλητική η δράστις. Εκνευρισμός από τους συγγενείς της Ιωάννας: "Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας, μας διέλυσες…"
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αμετανόητη εξακολουθεί να είναι η κατηγορούμενη Έφη για την επίθεση με βιτριόλι ενάντια στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και το δράμα που ζει εξαιτίας της τους τελευταίους μήνες.

Απευθυνόμενη στο ΄θύμα, λίγο πριν από το τέλος της διαδικασίας είπε με προκλητικό τόνο: “Ξερω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσυ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή”.

Κλείνοντας τη συγκλονιστική κατάθεσή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου ζήτησε να τοποθετηθεί: “Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου” είπε.

“Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της” κατέληξε.

Αμέσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση, με τον αδελφό της Ιωάννας να ΄χάνει την ψυχραιμία του.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…
Αδελφός θύματος: Μη ξανακοιτάξεις από εδώ!
Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Mητέρα Ιωάννας: “Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας, μας διέλυσες…”

Σημειώνεται ότι η κατάθεση της Ιωάννας ήταν συγκλονιστική. Σε αρκετές στιγμές λύγισε, περιγράφοντας τα όσα φρικτά πέρασε και περνά. Με γενναιότητα, κατέθεσε όσα φρικτά έζησε την αποφράδα μέρα που δέχτηκε την επίθεση, αλλά και όλα όσα ακολούθησαν, αποκαλύπτοντας ότι η δράστις επικοινώνησε με συγγενικά της πρόσωπα, προσπαθώντας, να τη δολοφονήσει ενώ ήταν μέσα στο νοσοκομείο.


Πολιτική αγωγή: Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι; Σας ζήτησε συγγνώμη;
Ιωάννα: Όχι. Δεν έχει πει τίποτα. Μόνο με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα, ψυχρή και απαθής.


Σε αυτό το σημείο η κατηγορούμενη ακούστηκε φωνάζει “κύριε πρόεδρε” και τότε ο αδελφός της Ιωάννας και η μητέρα της, εκνευρισμένοι επιτέθηκαν στην κατηγορούμενη:

Αδελφός Ιωάννας: Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι, ε φίδι, μιλάς. Γ@@@ το @@@!
Μητέρα Ιωάννας: Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας, μας διέλυσες…


Με τη συνοδεία αστυνομικών, ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένης σταφίδας

Μάτι: Έφεση ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Στόχος των Χούθι το ελληνόκτητο φορτηγό Cyclades

Αφγανιστάν: Έξι νεκροί από επίθεση σε τέμενος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα