ΑΘΗΝΑ
12:14
|
02.05.2024
Η 12η γυναικοκτονία από τις αρχές του τρέχοντος έτους. Ο 78χρονος κάλεσε την αστυνομία, ομολόγησε και αργότερα βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άνδρας, ηλικίας 78 ετών, στην Αργολίδα σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Είναι η 12η γυναικοκτονία από τις αρχές του τρέχοντος έτους στην Ελλάδα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση μιας 32χρονης εκπαιδευτικού στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 78χρονος άνδρας από την Βερβερούδα Ερμιονίδας κάλεσε την αστυνομία, ομολόγησε ότι η σύζυγός του είναι νεκρή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στον τόπο του εγκλήματος, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί.

Οι αστυνομικοί διερεύνησαν τους χώρους και διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι βρέθηκε και ένα σημείωμα.  

Ο ιστότοπος protothema.gr γράφει ότι η σύζυγος, 75 ετών, φέρεται να έχασε τη ζωή της από τα χέρια του άνδρα της ο οποίος την σκότωσε πνίγοντάς την πιθανόν με σχοινί. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή, η άτυχη γυναίκα φέρεται να έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής που θα διευκρινίσει επακριβώς πώς προκλήθηκε ο θάνατος της  γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από γείτονες του ζεύγους στον οικισμό. Το σπίτι τους στο χωριό της Βερβερούδας φαίνεται να ήταν το εξοχικό τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός και δεύτερος πληροφοριοδότης για τα προβλήματα στα Boeing 737

Έρευνα κατά του IDF για δολοφονίες παιδιών στη Δυτική Όχθη

Φονικές καταιγίδες στη νότια Βραζιλία, 10 επιβεβαιωμένοι νεκροί

Αποφυλάκιζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα