ΑΘΗΝΑ
21:08
|
25.04.2024
Δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει στα δικαστήρια και είχε καταθέσει αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η νέα γυναικοκτονία, η οποία σημειώθηκε χθες στο νησί της Ρόδου με την εν ψυχρώ εκτέλεση της 32χρονης εκπαιδευτικού, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά και όλη τη χώρα. Ο δράστης, ο οποίος είχε στήσει ενέδρα στο θύμα του, αυτοκτόνησε μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Δημοκρατική, ο 40χρονος είχε εμφανίσει κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της πρώην συζύγου του, η οποία, μάλιστα, φέρεται να είχε προσφύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, ενώ είχε καταθέσει και αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι στη δικογραφία η πρώην σύζυγος του αυτόχειρα δράστη είχε περιγράψει περιστατικά βίας και απειλών εις βάρος της, ενώ υποστήριξε ότι την εκβίαζε. Παράλληλα, αποκαλύπτεται ότι είχε ζητήσει να σταματήσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της.

Τον δράστη της γυναικοκτονίας της 32χρονης εκπαιδευτικού είχε καταγγείλει και ακόμη μία 40χρονη γυναίκα, η οποία διατηρούσε σχέσεις μαζί του στο παρελθόν. Τον είχε κατηγορήσει για εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα για να την παρακολουθεί. Σημειώνεται ότι και η 31χρονη εκπαιδευτικός φέρεται να είχε υποψίες πως ο δράστης την παρακολουθούσε.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας Η Ροδιακή, το φονικό διαδραματίστηκε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι από έναν άνδρα έως 40 ετών που είχε στήσει στο θύμα του καρτέρι θανάτου καθώς φέρεται πως δεν μπορούσε να δεχθεί τον πρόσφατο χωρισμό τους.

Ο δράστης εκτέλεσε το θύμα του με κυνηγετική καραμπίνα.

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη Ροδιακή επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.  Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ο πρώην φίλος της   περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο  από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

 “Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ” δήλωσε χθες στο MEGA η μητέρα του θύματος, ενώ ο πατέρας της είπε: “Φοβόμουν λίγο αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Είχε θέμα ο άνθρωπος. Ήρθε και μας βρήκε και μας είπε ότι εσείς δεν βοηθάτε”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

«Η Ευρώπη το σπίτι μας» μένει χωρίς στέγη σε Ισπανία και Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα