ΑΘΗΝΑ
20:08
|
08.06.2026
"Το χτύπημα της πορείας των εκπαιδευτικών δείχνει πώς εννοεί η κυβέρνηση και το υπουργείο "Παιδείας" τη στήριξη, όσων διδάσκουν τα παιδιά του λαού"
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ακραία αστυνομική κατστολή της πορείας των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας με χημικά, αύρες και τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να κυνηγούν τους διαδηλωτές και τις διαδηλώτριες μέχρι την Διονυσίου Αρεοπαγίτου, καταδικάζει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

«Το χτύπημα της κινητοποίησης των εκπαιδευτικών δείχνει πώς εννοεί η κυβέρνηση και το υπουργείο “Παιδείας” τη στήριξη, όσων διδάσκουν τα παιδιά του λαού» σχολιάζει το ΚΚΕ.

Και τονίζει πως «είναι το ίδιο υπουργείο που κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε φασιστικές εγκληματικές ομάδες και σε όσους αγωνίζονται, επιβεβαιώνοντας ότι οι θεωρίες περί άκρων έχουν στο στόχαστρο τους αγώνες του λαού και της νεολαίας».

«Ο κόσμος της εκπαίδευσης δεν θα “κάτσει στ’ αυγά του”. Θα αντιπαλέψει τη μετατροπή της μόρφωσης σε ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα και θα διδάξει την αλήθεια και την αγωνιστική στάση ζωής στους μαθητές» καταλήγει το Γραφείο Τύπου του Περισσού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλβανία: Ο Ράμα θα συνεχίσει με το πολυτελές θέρετρο που συνδέεται με τον Κούσνερ παρά τις διαμαρτυρίες

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δράζος

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή στο Κάτω Σχολάρι

Ο Στάρμερ πρόκειται να απαγορεύσει τα «επιβλαβή» ΜΚΔ για άτομα κάτω των 16 ετών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα