ΑΘΗΝΑ
15:16
|
17.06.2026
Με ελαφρύ έμφραγμα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελαφρύ έμφραγμα υπέστη ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής ύστερα από μια αδιαθεσία, ο δήμαρχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρύ έμφραγμα.

Η βλάβη στην αρτηρία αντιμετωπίστηκε με επιτυχία και άμεσα από τους θεράποντες γιατρούς, τις επόμενες μέρες θα παραμείνει στο νοσοκομείο, είναι καλά στην υγεία του και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει υγιής και δυνατός στα καθήκοντα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

“Ύστερα από μια αδιαθεσία, ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρύ έμφραγμα.

Η βλάβη στην αρτηρία αντιμετωπίστηκε επιτυχώς και άμεσα από τους θεράποντες γιατρούς, ο δήμαρχος θα παραμείνει τις επόμενες μέρες στο νοσοκομείο, είναι καλά στην υγεία του και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει υγιής και δυνατός στα καθήκοντά του.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση, τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου που από την πρώτη στιγμή έδειξαν αμέριστο ενδιαφέρον.

Επίσης, ευχαριστούμε όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.”

Πηγές: Real.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΛΔ Κονγκό: Ένοπλοι εισέβαλαν σε νοσοκομείο και άρπαξαν μία εξάχρονη ασθενή με Έμπολα

Λάουρα Κοβέσι: Προσφυγή στον Άρειο Πάγο για τη θητεία των Ελλήνων ευρωεισαγγελέων

Η Τεχεράνη λέει ότι οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο απειλούν τη συμφωνία με τις ΗΠΑ

ΚΚΕ: Καμιά αποστολή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στα στενά του Ορμούζ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα