ΑΘΗΝΑ
17:46
|
20.09.2024
Τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τις αμερικανικές κινηματογραφικές παραγωγές, τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Λίγες μόνο μέρες μετά το δυστύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, η “κατάρα” χτύπησε στη, δική μας, Θεσσαλονίκη όπου αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται γυρίσματα της αμερικανικής παραγωγής, “Αναλώσιμοι 4”.

Όπως μετέδωσε το MEGA οι δύο από τους τρεις τραυματίες είναι τεχνικοί ενώ ο τρίτος είναι ένας από τους κασκαντέρ του ηθοποιού, Τζέισον Στέιθαμ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρώτος τραυματισμός σημειώθηκε στα Βασιλικά. Τραυματίας είναι ένας τεχνικός από τη Βουλγαρία, ο οποίος έπεσε από ένα καράβι που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των γυρισμάτων και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Μάλιστα η παραγωγή έχει καλέσει την οικογένεια του τεχνικού στη Θεσσαλονίκη, κάτι που είναι ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του.

Οι άλλοι δύο τραυματισμοί σημειώθηκαν στα Διαβατά όπου γυρίζονται σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Ο πρώτος τραυματισμός έγινε, σύμφωνα με το MEGA, όταν ένας κασκαντέρ πάτησε με ένα όχημα έναν οπερατέρ κάνοντας όπισθεν, ενώ ο δεύτερος σημειώθηκε όταν ένας από τους κασκαντέρ του Στέιθαμ πραγματοποιούσε άλματα ανάμεσα σε αυτοκίνητα.

Τα γυρίσματα, πάντως, της ταινίας “Αναλώσιμοι 4” συνεχίζονται κανονικά. Εικόνες από τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στους “Αναλώσιμους” δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Πάνος Κουάνης, ο οποίος είναι μέλος του Studio Greece.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kouanis (@panoskouanis)

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι εκρήξεις συσκευών στον Λίβανο και η εξαχρείωση του αμερικανικού δημόσιου λόγου

Λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Ελλείψεις και προβλήματα έδειξε το πόρισμα

Φωτιά σε κτίριο στον Ασπρόπυργο

Σύλληψη υπαλλήλου για σεξουαλική επίθεση σε 10χρονη στο Κερατσίνι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα