ΑΘΗΝΑ
19:31
|
06.10.2024
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι από αύριο Παρασκευή που θα συνεχιστούν με νέο κύμα κακοκαιρίας το Σάββατο. Χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα μέχρι την Παρασκευή 10/12. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά και βορειοδυτικά οι οποίες σταδιακά έως τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή θα επεκταθούν στο σύνολο της χώρας.

Από το απόγευμα της Παρασκευής τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά, στη Θράκη και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά των δυτικών ηπειρωτικών από τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για τις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ηπειρωτικά, ενώ οι νότιοι έως νοτιοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη θα κυμαίνονται μεταξύ 4 και 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα, από τη νύχτα της Παρασκευής 10/12 προς το Σάββατο 11/12 ένα ακόμη κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα από δυτικά προς ανατολικά.

Έκτακτο δελτίο καιρού αναμένεται να εκδώσει και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, που έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter, προαναγγέλλοντας ραγδαία επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου-Αποχώρησαν οι Kasselistas από τη συνεδρίαση της ΚΕ (upd)

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγήθηκε προς την Κ.Ε. η Πολιτική Γραμματεία-Διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
ΣΥΝΑΦΗ

Οι πλημμύρες στο Μπαγκλαντές άφησαν πέντε νεκρούς και χιλιάδες εγκλωβισμένους

Πόσο κοντά ή μακριά νιώθουμε έναν πόλεμο;

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις 234.343 η συμμετοχή στις εκλογές στις 17:00 (upd)

Όρμπαν: Αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση, θα μεταφέρουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα