ΑΘΗΝΑ
06:27
|
06.06.2026
Η χώρα μας θα δέχεται επισκέπτες από όλες τις χώρες με την επίδειξη αρνητικού μοριακού ελέγχου (PCR) 48 ωρών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αυστηροποιούνται τα μέτρα για τα ταξίδια υπό τον φόβο της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον. Έτσι, από την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου από τις 6 το πρωί, αλλάζει το πλαίσιο για τους ταξιδιώτες προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, η χώρα μας θα δέχεται επισκέπτες από όλες τις χώρες με την επίδειξη αρνητικού μοριακού ελέγχου (PCR) 48 ωρών. Από το μέτρο εξαιρούνται οι ταξιδιώτες που παρέμειναν στις χώρες για διάστημα μικρότερο των 48 ωρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά το υπουργείο Υγείας έκανε λόγο για υποχρεωτικά PCR τεστ μόνο για τους επισκέπτες από Ηνωμένο Βασίλειο και Δανία. Τελικά προχώρησε σε ορθή επανάληψη και συμπεριέλαβε όλες τις χώρες.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σύνοδος παλαιστινιακών κομμάτων στην Αίγυπτο στις 6 και 7 Ιουνίου, χωρίς τη Φατάχ

Ασυνήθιστες βραδινές διαδηλώσεις Υπερορθόδοξων Εβραίων σε Ιερουσαλήμ και Μπέιτ Σεμές

Οργή Λιβανέζου Προέδρου για το Ιράν αντί… για το Ισραήλ που βομβαρδίζει

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα