ΑΘΗΝΑ
11:52
|
20.09.2024
Τέσσερις νεκροί από πυρά ενόπλου στο Κολοράντο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένοπλος, ο οποίος κατά τα φαινόμενα έδρασε μόνος, σκότωσε 4 ανθρώπους και τραυμάτισε μέλος των δυνάμεων επιβολής της τάξης σε σειρά επιθέσεων στην περιοχή του Ντένβερ και του Λέικγουντ, στην πολιτεία του Κολοράντο, προτού πέσει νεκρός και ο ίδιος, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο ένοπλος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε τουλάχιστον τρεις ακόμα, ανάμεσά τους και έναν αστυνομικό που χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λέικγουντ που περιέγραψε το συμβάν ως «δολοφονικό ξεφάντωμα».

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν γύρω στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο ύποπτος πυροβόλησε και σκότωσε δύο γυναίκες και τραυμάτισε έναν άνδρα, λίγη ώρα αργότερα σε άλλο σημείο του πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου του Μπέλμαρ πυροβόλησε και σκότωσε έναν ακόμα άνδρα. Οι πυροβολισμοί συνεχίστηκαν κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Ντένβερ όπου και εντοπίστηκε ο ένοπλος. Ακολούθησε καταδίωξη με περιπολικά κατά τη διάρκεια της οποίας ο ύποπτος πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών.

Ο ένοπλος κατευθύνθηκε προς το Λέιγουντ όπου οι πυροβολισμοί συνεχίστηκαν μέσα σε επιχείρηση με αποτέλεσμα έναν νεκρό ακόμα. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, αλλά ο ένοπλος τράπηκε σε φυγή πεζός και συνέχισε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα κατά πάντων τραυματίζοντας μεταξύ άλλων και έναν αστυνομικό. Τελικά, ο ύποπτος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε με την αστυνομία να μην ανακοινώνει επίσημα αν έπεσε από δικά της πυρά.

Με πληροφορίες από www.denverpost.com/

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σερίφης πυροβόλησε θανάσιμα δικαστή στο Κεντάκι

Βόλος: Αναβλήθηκε η δίκη των αστυνομικών για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου (upd)

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ-Κληρώνει 14,5 εκ ευρώ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν τους χρήστες, επιβεβαιώνει η εποπτική αρχή των ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα