ΑΘΗΝΑ
14:26
|
05.06.2026
Οι αρχές στη Γερμανία έκαναν γνωστό ότι έχουν σώσει 65 παιδιά από τους κακοποιητές τους τα τελευταία δύο χρόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι αρχές στη Γερμανία έκαναν σήμερα, Τετάρτη (12/1), γνωστό ότι έχουν σώσει 65 παιδιά από τους κακοποιητές τους τα τελευταία δύο χρόνια, στο πλαίσιο ερευνών για ένα μεγάλης κλίμακας δίκτυο σεξουαλικής κακοποίησης.

Η αστυνομία στην Κολωνία ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι τα θύματα είχαν ηλικία από τρεις μήνες έως 17 ετών.

Οι ερευνητές αναγνώρισαν τα παιδιά στο πλαίσιο της έρευνάς τους σε μια μεγάλη «δεξαμενή» με φωτογραφίες και βίντεο κακοποίησης που βρέθηκαν το 2019 στην πόλη Μπέργκις Γκλάντμπαχ.

Οι αρχές δήλωσαν ότι περισσότερα από 30.000 ψευδώνυμα χρησιμοποιήθηκαν από άτομα στο δίκτυο, αλλά για πολλούς απ’ αυτούς δεν μπορούσε να γίνει ταυτοποίηση. Μέχρι στιγμής, οι ερευνητές μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν 439 υπόπτους και να εξασφαλίσουν πολλές καταδίκες, συμπεριλαμβανομένου του άνδρα στις εγκαταστάσεις του οποίου βρέθηκε αρχικά το υλικό.

Η γερμανική κυβέρνηση αυστηροποίησε τους νόμους κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και όσων διαπράττουν ή διανέμουν εικόνες κακοποίησης παιδιών στον απόηχο αυτής της υπόθεσης.

Πηγές: The Local Germany, AP Europe

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Σύρο το Crown Iris: Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από πολίτες

Δημοσκόπηση Prorata: Στο 24% η ΝΔ με 2η την ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Το ΠΑΣΟΚ 4ο πίσω από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού

Πάτρα: Παρέμβαση της Εισαγγελίας Εφετών για θανάτους κρατουμένων στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αυξάνεται στα 1.600 ευρώ το όριο του ακατάσχετου λογαριασμού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα