ΑΘΗΝΑ
14:14
|
28.09.2024
Το φωτογραφικό λεύκωμα ονομάζεται «Dads» που σημαίνει «μπαμπάδες» και είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της γκέι πατρότητας στις ΗΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Βέλγος φωτογράφος Μπαρτ Χέινεν συνάντησε περισσότερες από 40 οικογένειες με γκέι μπαμπάδες στις ΗΠΑ και αποτύπωσε την καθημερινότητά τους.

Το φωτογραφικό λεύκωμα ονομάζεται «Dads» που σημαίνει «μπαμπάδες» και είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της γκέι πατρότητας στις ΗΠΑ. Φωτογραφίζοντας άνδρες και τα παιδιά τους, από μωρά μέχρι παιδιά έως 29 ετών, σε χώρους της επιλογής τους, ο Βέλγος φωτογράφος προσπάθησε να απαθανατίσει την πατρότητα σήμερα, σε μια γκέι οικογένεια. 

Dads:Ένα λεύκωμα με την οικεία καθημερινότητα των νέων γκέι οικογενειών

Από το 2015 και έπειτα, όπου στις ΗΠΑ νομιμοποιήθηκε ο γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων έχει παρατηρηθεί ένα baby boom στην γκέι κοινότητα. Μέσω της υιοθεσίας, της δωρεά ωαρίων ή της παρένθετης μητέρας, γκέι ζευγάρια έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και απέκτησαν την οικογένειά που τόσο πολύ ήθελαν.

«Αυτό που βλέπετε στο βιβλίο είναι η δέσμευση και η αγάπη μεταξύ γονέων και παιδιών», λέει ο Χέινεν, ο οποίος θέλει μέσα από τις φωτογραφίες του να τονίσει πως κάθε οικογένεια είναι μοναδική και υπάρχει σε άλλο μέγεθος, χρώμα και σχήμα η καθεμιά.

Dads:Ένα λεύκωμα με την οικεία καθημερινότητα των νέων γκέι οικογενειών
Dads:Ένα λεύκωμα με την οικεία καθημερινότητα των νέων γκέι οικογενειών

Πηγές: Variety, NBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Αττική: Τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Δημήτριο

Μεσολόγγι: Συλλήψεις ανηλίκων για εκδικητική πορνογραφία

Αυστραλία: Διαδηλώσεις κατά νομοσχεδίου για την παραπληροφόρηση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα