ΑΘΗΝΑ
02:15
|
11.06.2026
Σοκ στην ιταλική και τη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική κοινότητα με πρωταγωνιστή τον Ρομπίνιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκ στην ιταλική και τη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική κοινότητα με πρωταγωνιστή τον Ρομπίνιο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Βραζιλιάνος σταρ καταδικάστηκε σε εννιά χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό μιας κοπέλας αλβανικής καταγωγής το 2013, όταν έπαιζε στη Μίλαν.

Όπως αναφέρεται, ο πρώην παίκτης της Μίλαν μαζί με άλλους πέντε φίλους, κατηγορούνταν ότι στις 22 Ιανουαρίου του 2013, βίασαν την 23χρονη κοπέλα η οποία μεθυσμένη. Ο Ρομπίνιο μαζί με την παρέα του, φέρεται να την έδωσαν να πιεί πολλά ποτά και να την οδήγησαν στη συνέχεια σε έναν πριβέ χώρο όπου και οι 6 προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της, ενώ όπως αποδείχθηκε εκείνη δεν είχε τον έλεγχο των πράξεων της.

Ο Βραζιλιάνος καταδικάστηκε σε εννιά χρόνια φυλάκισης, ωστόσο δεν την εκτίσει την ποινή του, καθώς σύμφωνα με διμερή συμφωνία Ιταλίας – Βραζιλίας, δεν επιτρέπεται η έκδοση Βραζιλιάνων στην Ιταλία.

Πηγές: NBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινές επιδρομές στο νότιο Λίβανο με 17 νεκρούς

Κονγκό: Δύο μωρά σε ορφανοτροφείο πέθαναν από Έμπολα

Αμερικανός διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός στη Μιανμάρ – Υπο κράτηση μια Ταϊλανδέζα

Ένοπλοι σκότωσαν τρεις ανθρώπους σε επίθεση σε σχολείο στη Νιγηρία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα