ΑΘΗΝΑ
19:12
|
27.04.2024
Στο Σύνταγμα ήταν ο φωτορεπόρτερ του Κοσμοδρομίου, Κωνσταντίνος Ζήλος. – «Τίποτα δεν μας χαρίζεται, όλα κατακτιούνται» το μήνυμα που ακούστηκε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Τίποτα δεν μας χαρίζεται, όλα κατακτιούνται! Δεν θα γίνει η ζωή μας θυσία για τα κέρδη των λίγων»! Αυτό το μήνυμα ακούστηκε από τον δήμο και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, τα σωματεία και τους φορείς της Αττικής στο Σύνταγμα. Η πορεία ξεκίνησε νωρίς το πρωί με βροχή από την Πάτρα και κατέληξε στο Σύνταγμα.

Οι διαδηλωτές διεκδικούν:

– Άμεσα μέτρα και έργα προστασίας του λαού από όλες τις φυσικές καταστροφές, με επαρκή χρηματοδότηση, μέσα από έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό.

– Προμήθεια μηχανημάτων και δημιουργία αναγκαίων υποδομών, με ευθύνη της κυβέρνησης, για την προστασία του λαού. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε αντίστοιχες δομές, για να μπορεί να δίνεται με επάρκεια η μάχη για την προστασία της ζωής των πολιτών. Σε αυτήν την κατεύθυνση να δοθεί άμεσα έκτακτη χρηματοδότηση και στους δήμους.

– Να καταργηθούν τα διόδια και να εξασφαλιστούν σύγχρονα μέσα και υποδομές, με ευθύνη της κυβέρνησης, σε όλους τους οδικούς άξονες.

– Μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50% και κατάργηση των χαρατσιών για τα εργατικά – λαϊκά νοικοκυριά. Καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκές κατοικίες και σε μικρές επιχειρήσεις.

Στο Σύνταγμα ήταν ο φωτορεπόρτερ του Κοσμοδρομίου, Κωνσταντίνος Ζήλος:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα