ΑΘΗΝΑ
02:15
|
28.04.2024
Ο 33χρονος σύντροφος της μάνας σκότωσε το 7χρονο παιδί και το έκρυψε στη σκεπή του δώματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση και φωτογραφίες για το φρικιαστικό έγκλημα που διαπράχθηκε το 2017 στην Κυψέλη, όπου μία μητέρα κατηγορείται μαζί με τον σύντροφό της για τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού της, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Η μητέρα του 7χρονου άτυχου αγοριού κι ο σύντροφός της αφού σκότωσαν το παιδί, κρατούσαν τη σορό του στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Οι αρχές βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα οστά του αδικοχαμένου παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη, με αποτέλεσμα να συλλάβουν την 29χρονη μητέρα και τον 33χρονο Πολωνό πρώην σύντροφο της.

Κυψέλη: Αυτό το κασελάκι οδήγησε τους αστυνομικούς στη σύλληψη των δολοφόνων του 7χρονου Ανδρέα - Εικόνες φρίκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε αρχές του 2017 στην Αθήνα. Κατηγορούμενοι ως δράστες είναι η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος σύντροφός της.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 33χρονος που συζούσε με την 29χρονη σε δώμα οικίας στην Αθήνα, κακοποίησε τον 7χρονο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Ζευγάρι κατηγορείται ότι δολοφόνησε το παιδί του το 2017 και έκρυβαν τη σορό του

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του ανωτέρω περιστατικού ήταν παρούσα και η 29χρονη, η οποία δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου. Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του.

Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού. Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθη. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία και εξεδόθη ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη η 29χρονη».

Από in.gr
Από in.gr

Όλα ξεκίνησαν το 2015. Τότε που η 29χρονη μάνα, εγκαταλείφθηκε από τον επίσης Πολωνό σύζυγό της, ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του, αφήνοντας πίσω τα δύο του παιδιά: το 5χρονο τότε αγοράκι και το 7χρονο τότε κοριτσάκι.

Η 29χρονη μητέρα προχώρησε γρήγορα στην επόμενη σχέση Πολωνό οικοδόμο, ο οποίος, όπως παραδέχθηκε στην Αστυνομία, χρησιμοποιούσε απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά, όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του, όπως ξύλο, ορθοστασία και ασιτία, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως το παιδί δεν έδειχνε σεβασμό στη μητέρα του.

Έτσι, το 2017 ο άνδρας, που ήταν χρήστης ναρκωτικών και κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, σκότωσε το 7χρονο αγοράκι, ενώ ένα χρόνο αργότερα, το 2018, το κοριτσάκι της «οικογένειας» πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο, με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την Εισαγγελία Ανηλίκων και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Να σημειωθεί ότι την ημέρα που δολοφονήθηκε το 7χρονο παιδί, η αδελφή του έλειπε από το σπίτι, καθώς είχε πάει σε μία φίλη της. Όταν αναζητούσε τον αδελφό της, της έλεγαν ό,τι και στη γειτονιά, ότι ο μικρός βρίσκεται με τον πατέρα του στην Πολωνία.

Από Proto Thema
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα