ΑΘΗΝΑ
05:51
|
28.04.2024
Θα υπερασπιστεί την κατηγορία εναντίον της για να βρει δουλειά και να έχει χρήματα να της δίνει, δήλωσε η ίδια, σε τηλεοπτική εκπομπή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πριν οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί (την Δευτέρα) μίλησε στο STAR αποκαλύπτοντας το διάλογο που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε «εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω» υποβάλλοντας παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας γιατί θέλει να κρατήσει τη δουλειά του και φοβάται ότι μπορεί να μπει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του. 

«Μίλησα με τον Μάνο και μου είπε ότι θα υποστηρίξει την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και για να έχει χρήματα για να μπορεί να μου δίνει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του κι εγώ εκνευρίστηκα και τον ρώτησα αν έχει συνειδητοποιήσει πού βρίσκομαι», είπε αρχικά.

«Μου είπε ότι έχουν πέσει όλοι να τον φάνε και ότι τον έδιωξαν από τη δουλειά του. Φοβάται ότι θα βάλουν εκείνον και τον πατέρα του στη φυλακή» συνέχισε εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της πως το μόνο που τον νοιάζει «είναι να μην μπει φυλακή» και πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνη.

Λίγο νωρίτερα, ξυλοδαρμό της κατηγορούμενης από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της κράτησής της στη ΓΑΔΑ, κατήγγειλαν συγγενικά της πρόσωπα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η φερόμενη ως παιδοκτόνος κατήγγειλε σε δημοσιογράφο τον ξυλοδαρμό της από διάφορους αστυνομικούς στο κελί της, στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ισχυριζόμενη ότι είδε η ίδια τους μώλωπες στο πρόσωπο της κόρης της.

«Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν “π… ομολόγησε“. Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε “πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο”», είπε η μητέρα και επανέλαβε ότι επιμένει πως η κόρη της είναι αθώα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Ρούλα Πισπιρίγκου φυλάσσεται τα τελευταία 24ωρα από αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών και των κρατητηρίων στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και είναι καλά στην υγεία της, ενώ δεν φέρει τραύματα. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι λόγοι για τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού της κατά την κράτησή της είναι παντελώς ακατανόητοι στους αξιωματικούς υπηρεσίας.

Παρόλα αυτά, έχουν κληθεί αστυνομικοί από άλλη υπηρεσία, καθώς και ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσουν το σώμα της Ρούλας Πισπιρίγκου για να εξετάσουν κατά πόσο ισχύουν οι εν λόγω ισχυρισμοί.

 

«Αδειάζει» την οικογένειά της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ίδια η κατηγορούμενη διέψευσε σε δεύτερο χρόνο τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό που η ίδια και η οικογένειά της έκαναν σε δημοσιογράφο του STAR. «Δεν με έδειραν», φέρεται να υποστηρίζει η ίδια. Οι πληροφορίες που έρχονται από διάφορες πλευρές δημιουργούν σύγχυση αναφορικά με τα αληθινά γεγονότα και η πραγματογνωμοσύνη του ιατροδικαστή αναμένεται να αναδείξει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης.

 

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο πατέρας των παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, μεταβαίνει αυτή τη στιγμή από την Πάτρα στην Αθήνα με σκοπό να πάρει από τον εισαγγελέα στα χέρια του τη δικογραφία της υπόθεσης για την οποία κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ωστόσο, πηγές από τη ΓΑΔΑ αναφέρουν ότι ο κ. Δασκαλάκης δεν έχει κληθεί να παρουσιαστεί για να καταθέσει, καθώς προς το παρόν δεν θεωρείται ύποπτος για την εμπλοκή του σε κάποια ποινική πράξη. Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση προς την αστυνομία ότι ο πατέρας πηγαίνει στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ: ΕΦ. ΣΥΝ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα