ΑΘΗΝΑ
12:12
|
27.04.2024
Δεκάδες οι τραυματίες από την έκρηξη, η οποία πιστεύεται πως προκλήθηκε από διαρροή αερίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκρηξη σημειώθηκε σε νυκτερινό κέντρο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού. Από την έκρηξη ξέσπασε πυρκαγιά, η οποία στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε τουλάχιστον 31, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων, Associated Press.

Η έκρηξη στο κλαμπ «LocationBaku» πιστεύεται ότι προκλήθηκε από διαρροή αερίου και διεξάγονται έρευνες, μετέδωσε το AP, επικαλούμενο εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών. Είκοσι τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, οι περισσότεροι με εγκαύματα, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας του Αζερμπαϊτζάν

Οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας κλήθηκαν στο νυκτερινό κέντρο στις 3 π.μ. τοπική ώρα και κατέσβεσαν τη φωτιά πριν επεκταθεί.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν δεκάδες ανθρώπους σε κατάσταση πανικού έξω από την τοποθεσία της έκρηξης.

«Πολύ θλιβερές ειδήσεις για απώλειες ως αποτέλεσμα έκρηξης στο κλαμπ στο κέντρο του Μπακού», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρεσβευτής Καζάρ Ιμπραήμ και εξέφρασε τα συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Αγώνες για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο σε κάδο σκουπιδιών και έβαλαν φωτιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα