ΑΘΗΝΑ
17:23
|
25.07.2026
Για «παραπλάνηση της νεότερης γενιάς» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H δημοφιλής εφαρμογή TikTok, της ByteDance Ltd, θα απαγορευτεί στο Αφγανιστάν ως μέρος της προσπάθειας, ηθικής πολιτικής αστυνόμευσης από τους κυβερνώντες Ταλιμπάν, δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας.

Η ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης «παραπλανεί τη νεότερη γενιά», ανέφερε μέσω twitter ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Ιμανιλαχ Σαμανγκάνι.

Η απόφαση που ελήφθη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη, είναι η πρώτη αυτού του είδους, από όταν οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την εξουσία, πέρυσι.

Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε επίσης να μπλοκάρει το δημοφιλές νοτιοκορεατικό παιχνίδι PUBG battle grounds και να απαγορεύσει στα αφγανικά τηλεοπτικά κανάλια να μεταδίδουν «ανήθικο» περιεχόμενο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ σε ανασύνταξη και αναζήτηση νέων δυνάμεων!

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα