ΑΘΗΝΑ
18:44
|
21.05.2024
Θύμα απαγωγής από μια συμμορία έπεσε Δομινικανός διπλωμάτης στην Αϊτή την Παρασκευή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θύμα απαγωγής από μια συμμορία έπεσε Δομινικανός διπλωμάτης στην Αϊτή την Παρασκευή. Οι απαγωγείς, η διαβόητη συμμορία 400 Mawozo, η οποία ελέγχει το Κρουά ντε Μπουκέ, απαιτούν σύμφωνα με τα ΜΜΕ ποσό 500.000 δολαρίων για να τον απελευθερώσουν. Η κυβέρνηση της Δομινικανής Δημοκρατίας ζητά από τις αϊτινές αρχές να ενεργήσουν άμεσα ώστε να αφεθεί ελεύθερος.

Η ανακοίνωση της προεδρίας της Δομινικανής Δημοκρατίας αναφέρει ότι οι αϊτινές αρχές οφείλουν να διενεργήσουν «έρευνα άμεσα» και να δράσουν για να αφεθεί ελεύθερος «σώος και αβλαβής» ο Κάρλος Γκιγιέν, αγροτικός σύμβουλος της πρεσβείας της Δομινικανής Δημοκρατίας στο Πορτ-ο-Πρενς. Ο διπλωμάτης απήχθη την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι στο Κρουά ντε Μπουκέ, προάστιο της πρωτεύουσας.

Η ίδια συμμορία τον περασμένο Οκτώβριο είχε αρπάξει 17 Αμερικανούς ιεραπόστολους και συγγενείς τους, ανάμεσά τους πέντε παιδιά, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στο δομινικανό ΥΠΕΞ. Ο Κάρλος Γκιγέν είναι ο πρώτος διπλωμάτης της Δομινικανής Δημοκρατίας που πέφτει θύμα απαγωγής στην Αϊτή.

Πηγή: Η Εφημερίδα των Συντακτών

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Έξι μήνες φυλάκιση στους ιδιοκτήτες για τις παραστάσεις με δελφίνια

Ρωσία: Στρατιωτική άσκηση με τακτικά πυρηνικά όπλα

Διχογνωμίες για την πρόταση του εισαγγελέα του ΔΠΔ κατά Ισραήλ και Χαμάς

Λαμία: Σκουλήκια και τρίχες στα γεύματα των μαθητών που έπαθαν δηλητηρίαση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα