ΑΘΗΝΑ
02:58
|
28.04.2024
58χρονος οδηγός φορτηγού τραυματίστηκε κατά τη διαδικασία παράδοσης εμπορευματοκιβωτίου και διακομίστηκε στο «Τζάνειο» νοσοκομείο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας 58χρονος οδηγός φορτηγού τραυματίστηκε χθες Παρασκευή (6/5) στις εγκαταστάσεις της προβλήτας Νο 3 στον λιμάνι του Πειραιά, κατά τη διαδικασία παράδοσης εμπορευματοκιβωτίου και διακομίστηκε στο «Τζάνειο» νοσοκομείο.

Σύμφωνα το υπουργείο Ναυτιλίας, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κερατσινίου που μετέβησαν στο σημείο, ενημερώθηκαν ότι κατά τη διαδικασία ανύψωσης εμπορευματοκιβωτίου που βρισκόταν επί του φορτηγού, από γερανογέφυρα, δεν είχε ολοκληρωθεί η απασφάλισή του, με αποτέλεσμα να ανασηκωθεί το όχημα μαζί με το εμπορευματοκιβώτιο, περίπου ένα μέτρο από το έδαφος και ακολούθως, να πέσουν στην προβλήτα.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ένας 38χρονος λιμενεργάτης τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από ύψος 12 μέτρων στο κατάστρωμα πλοίου, την ώρα που εκτελούσε εργασίες φορτοεκφόρτωσης κοντέινερ σε ελλιμενισμένο πλοίο στην προβλήτα 3 της Cosco. Ένα ατύχημα που συνέβη έξι μήνες μετά το εργατικό δυστύχημα με θύμα τον Δημήτρη Δαγκλή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα