ΑΘΗΝΑ
07:19
|
29.09.2024
Σε 97 σχολεία της πρωτεύουσας της Σερβίας έφτασαν μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που προειδοποιούσαν για βόμβα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Σερβίας έπειτα από αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις για βόμβα σε σχολεία της βασικής και μέσης εκπαίδευσης στο Βελιγράδι.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, από νωρίς σήμερα το πρωί σε 97 σχολεία του Βελιγραδίου έφτασαν μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που προειδοποιούσαν για βόμβα. Τα συγκεκριμένα σχολεία εκκενώθηκαν και κλιμάκια πυροτεχνουργών ανέλαβαν δράση.

Σε όλες τις περιπτώσεις που ελέχθησαν μέχρι στιγμής αποδείχθηκε ότι πρόκειται για ψευδείς προειδοποιήσεις. Πολλά σχολεία ωστόσο ανέστειλαν για σήμερα τη λειτουργία τους αφού εξαιτίας του μεγάλου αριθμού προειδοποιήσεων οι αρχές αδυνατούν να διεξαγάγουν έρευνες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προειδοποίηση για βόμβα δέχτηκαν επίσης το εμβληματικό κτίριο «Beogradjanka» στο Βελιγράδι όπου στεγάζονται επιχειρήσεις, όπως και το αεροδρόμιο «Μέγας Κωνσταντίνος» της πόλης Νις, στη νότια Σερβία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανάλογες προειδοποιήσεις είχαν δεχθεί και δεκάδες σχολεία στην πρωτεύουσα της Σερβίας στις 29 Απριλίου ωστόσο όλες αποδείχθηκαν ψευδείς. Προειδοποιήσεις για βόμβα δέχτηκε πολλές φορές τους τελευταίους δύο μήνες και ο εθνικός αερομεταφορές «Air Serbia» για πτήσεις προς την Μόσχα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα