ΑΘΗΝΑ
08:26
|
28.04.2024
Η δολοφονία της Σίριν Αμπού Ακλέχ πριν μία βδομάδα δεν πέρασε απαρατήρητη από την 25χρονη Αμερικανίδα τοπ μόντελ παλαιστινιακής καταγωγής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αποτρόπαια εν ψυχρώ δολοφονία της Παλαιστίνιας δημοσιογράφου Σίριν Αμπού Ακλέχ πριν μία βδομάδα δεν πέρασε απαρατήρητη από την 25χρονη (παλαιστινιακής καταγωγής) Αμερικανίδα τοπ μόντελ Μπέλα Χαντίντ.

Η Χαντίντ που πολύ συχνά αναδεικνύει τα εγκλήματα των ισραηλινών κατοχικών αρχών σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, επανήλθε αυτή τη φορά με νέα ανάρτηση στο Τουίτερ θυμίζοντας πως η δολοφονία της βετεράνου δημοσιογράφου του Αλ Τζαζίρα στην Τζενίν της Δυτικής Όχθης στις 11 Μαΐου από ισραηλινά πυρά «απαιτεί δικαιοσύνη». Η ίδια επισήμανε πως το ίδιο πρέπει να γίνει και για «ΟΛΟΥΣ τους δολοφονηθέντες Παλαιστίνιους».

«Ζητάμε δικαιοσύνη για την Σιρίν, όπως και για ΟΛΟΥΣ τους δολοφονημένους Παλαιστίνιους, απαιτώντας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να σταματήσει την ετήσια χρηματοδότηση του ισραηλινού στρατού με 3,8 δις. δολάρια. Η Σιρίν είναι και Αμερικανίδα πολίτης. Είτε είσαι Παλαιστίνιος, Αμερικανός ή όχι, το να σκοτώνεσαι με χρηματοδότηση των ΗΠΑ είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει» έγραψε κατά λέξη στην ανάρτησή της η Χαντίντ, προκαλώντας τα θετικά σχόλια χιλιάδων ακολούθων της στο Τουίτερ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγώνων για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα