ΑΘΗΝΑ
00:30
|
22.05.2024
Επιτρέπεται η μεταφορά αργού πετρελαίου ή προϊόντων πετρελαίου εάν προέρχονται από τρίτη χώρα και φορτώνονται και αποστέλλονται από τη Ρωσία ή διέρχονται μέσω αυτής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απαγόρευσε την παροχή άμεσης ή έμμεσης τεχνικής βοήθειας, διαμεσολάβησης ή χρηματοδότησης ή οικονομικής βοήθειας που σχετίζεται με τη μεταφορά αργού πετρελαίου ή προϊόντων πετρελαίου που παράγονται ή εξάγονται από τη Ρωσία σε τρίτες χώρες, συμπεριλαμβανωμένων των μεταφορών από πλοίο σε πλοίο.

Η απαγόρευση δεν ισχύει για την εκτέλεση συμβάσεων που έχουν συναφθεί πριν την 4η Ιουνίου του 2022 ή των επικουρικών συμβάσεων που είναι απαραίτητες για την εκτέλεση τέτοιων συμβάσεων έως την 5η Δεκεμβρίου του 2022.

Επιτρέπεται επίσης η μεταφορά αργού πετρελαίου ή προϊόντων πετρελαίου εάν προέρχονται από τρίτη χώρα και φορτώνονται και αποστέλλονται από τη Ρωσία ή διέρχονται μέσω αυτής, υπό την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης δεν είναι Ρώσος και τα προϊόντα δεν προέρχονται από τη Ρωσία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Απειλεί να μην υπογράψει τα μνημόνια των Πρεσπών ο Μητσοτάκης

ΛΔ Κονγκό: Αμερικανοί μεταξύ των υπόπτων για απόπειρα πραξικοπήματος

Βόρεια Μακεδονία: Η πρόεδρος αφαίρεσε την ονομασία της χώρας από την επίσημη ιστοσελίδα

Διακήρυξη χωρών και εταιριών στη Σεούλ για την ασφάλεια Τεχνητής Νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα