ΑΘΗΝΑ
23:42
|
27.04.2024
Στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης ο 28χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και επικαλέστηκε «εκδικητική» καταγγελία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε 28χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία 24χρονης ότι την εξέδιδε έναντι αμοιβής χρησιμοποιώντας εις βάρος της απειλές και σωματική βία.

Ο ίδιος στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, η οποία του αποδίδεται, επισημαίνοντας ότι από τις αρχές του έτους βρισκόταν σε σχέση με την 24χρονη, κι όταν αποφάσισε να χωρίσουν, εκείνη τον κατήγγειλε «εκδικητικά».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Στην καταγγελία της, η 24χρονη από τη Ρουμανία ανέφερε ότι βίωσε ανάλογες καταστάσεις με 28χρονο αλλοδαπό (τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν) ο οποίος την εξέδιδε σε οίκο ανοχής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα