ΑΘΗΝΑ
15:48
|
30.04.2024
Ο 28χρονος Παλαιστίνιος δέχθηκε ύπουλα φονική επίθεση με μαχαίρι από έποικο που προσπάθησε να καταπατήσει τη γη του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα δολοφονική επίθεση σε βάρος νεαρού Παλαιστίνιου εξαπέλυσε απόψε ένας Εβραίος έποικος που συμμετείχε σε ορδή βανδάλων που εισέβαλαν στο παλαιστινιακό χωριό Ισκάκα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης από τον παρακείμενο παράνομο εποικισμό Αριέλ.

Ο δράστης μαχαίρωσε θανάσιμα στην καρδιά τον 28χρονο Παλαιστίνιο Αλί Χασάν Χαρμπ ο οποίος εξέπνευσε πριν καν τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της περιοχής.

Βάρβαρη και ατιμώρητη επίθεση

Αυτόπτες μάρτυρες από το παλαιστινιακό χωριό είπαν σε δημοσιογράφους του πρακτορείου Ρόιτερς πως νωρίτερα απόψε μία ομάδα Εβραίων εποίκων  εμφανίστηκε στο χωριό τους με άγριες διαθέσεις στήνοντας τέντα καταπατώντας ιδιωτικό χώρο.

Όταν πήγαν επιτόπου τέσσερις νεαροί Παλαιστίνιοι (μεταξύ των οποίων και ο Χαρμπ) έφυγαν. Ξαναγύρισαν όμως λίγη ώρα αργότερα αφότου μετέβησαν στο χώρο Ισραηλινοί στρατιώτες. Ένας από τους έποικους επιτέθηκε θρασύδειλα με μαχαίρι στον 28χρονο χτυπώντας τον θανάσιμα στην περιοχή της καρδιάς.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος που μετέβη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου για την αναγνώριση του γιου του.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την νέα δολοφονία σημειώνοντας πως έχουν αυξηθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες καταλογίζοντας ευθύνες στην απερχόμενη κυβέρνηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Ναφτάλι Μπένετ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης – «Γάζωσαν» αυτοκίνητο με καλάσνικοφ

Λονδίνο: Νεκρός ένας 13χρονος στην επίθεση με σπαθί- Συνελήφθη ο δράστης

Επίθεση Γεωργιάδη σε διαμαρτυρόμενους υγειονομικούς-«Κάφροι, ελάτε αν έχετε τα κότσια»

Κλήση της Κεραμέως στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα