ΑΘΗΝΑ
02:51
|
13.06.2026
Το κανάλι που έχει απαγορευτεί σε ολόκληρη την Ε.Ε. προετοιμάζεται να εγκατασταθεί στο Βελιγράδι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η κρατική ρωσική τηλεόραση Russia Today (RT) θα ανοίξει γραφεία στη Σερβία, σύμφωνα με την ανεξάρτητη ειδησεογραφική πύλη Nova.rs.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στη Nova.rs η αρχισυντάκτρια του Sputnik Serbia, Λιουμπίνκα Μίλιντσιτς. «Ναι, είναι αλήθεια. Δεν θα αρχίσουν να εργάζονται στη Σερβία τώρα, αλλά οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη», δήλωσε η Μίλιντσιτς.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο, η ΕΕ ανέστειλε τις μεταδόσεις των ρωσικών μέσων ενημέρωσης Russia Today και Sputnik, κατηγορώντας τα ότι αποτελούν «εργαλεία του Κρεμλίνου» για την παραπληροφόρηση και τη χειραγώγηση των πληροφοριών.

Οι κυρώσεις καλύπτουν όλα τα μέσα μετάδοσης και διανομής, όπως καλωδιακά, δορυφορικά, IPTV, πλατφόρμες, ιστότοπους και εφαρμογές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μεξικό: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος σε ένοπλη επίθεση στη Βερακρούζ

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για κανάλια περιφερειακής εμβέλειας

Προκάλεσε αντιδράσεις η απόφαση της Γκουίνεθ Πάλτροου να γίνει το «πρόσωπο» της real estate ανάπτυξης του Ισραήλ  

Στη βουλή το νομοσχέδιο για τα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα