ΑΘΗΝΑ
19:43
|
27.04.2024
Το επόμενο τριήμερο προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες με μεγάλη συχνότητα κεραυνών στην κεντρική και την βόρεια Ελλάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα, προειδοποιεί για έντονη αστάθεια στην κεντρική και την βόρεια Ελλάδα, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, το επόμενο τριήμερο, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα ισχυρά φαινόμενα θα κορυφωθούν την Κυριακή, ενώ την Δευτέρα ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος.

Αύριο Παρασκευή προβλέπονται από νωρίς κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία και από μεσημβρινές ώρες στη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και την δυτική και κεντρική Στερεά (κυρίως στην Αιτωλοακαρνανία και την Ευρυτανία). Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Το Σάββατο προβλέπονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, την Θεσσαλία και το Ιόνιο. Τα έντονα φαινόμενα στη Μακεδονία θα συνεχιστούν και τη νύχτα προς την Κυριακή.

Την Κυριακή προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Τη νύχτα προς την Δευτέρα τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στη βορειοανατολική Ελλάδα (τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο), ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα