ΑΘΗΝΑ
21:27
|
30.04.2024
Πρόκειται για το υπογειοποιημένο τμήμα της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας που περνά από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην κυκλοφορία δόθηκε από το μεσημέρι το υπογειοποιημένο τμήμα της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας που περνά από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά ΟΡΑΡ Arena».

«Παραδίδουμε ένα έργο το οποίο κατά κύριο λόγο θα εξυπηρετήσει το εμβληματικό γήπεδο της ΑΕΚ. Πρόκειται για έργο υπερ-τοπικού χαρακτήρα, συνολικού προϋπολογισμού 17,7 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δημοπρατήθηκε το 2019 από την προηγούμενη Περιφερειακή Διοίκηση και ολοκληρώθηκε συντομότερα από το προβλεπόμενο, ώστε να συμπέσουμε με τις επετειακές εκδηλώσεις των 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Γιώργος Πατούλης, απευθυνόμενος, τόσο στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδη και στους λοιπούς παριστάμενους των εγκαινίων.

Νέα Φιλαδέλφεια: Καθαρίζεται ο υπογειοποιημένος δρόμος των Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών (ΦΩΤΟ)

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις της Περιφέρειας στον δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, λέγοντάς πως έχουν υλοποιηθεί ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 40 εκ. ευρώ, μεταξύ των οποίων, η προμήθεια βυθιζόμενων συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων, η ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων, η διαμόρφωση πεζοδρόμων και ελεύθερων χώρων, η ανακαίνιση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, η δημιουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και η επισκευή της γέφυρας στην Οδό Βρυούλων επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας. Επιπλέον, τόνισε ότι χρηματοδοτούνται μέσω του ΕΣΠΑ, σημαντικά έργα και δράσεις πάνω από 13. εκ. ευρώ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μυστήριο με ανεύρεση νεκρού 39χρονου στο λιμάνι της Ραφήνας

Παράταση πληρωμής φόρων ως την Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου

Από φίλια πυρά σκοτώθηκαν δύο Ισραηλινοί στρατιώτες στη Γάζα

Διαμαρτυρία vegans στο Σύνταγμα: «Η σφαγή δεν είναι αγάπη»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα