ΑΘΗΝΑ
10:33
|
26.06.2026
Οι ελληνικές εφημερίδες υφίστανται σημαντική οικονομική πίεση μεταξύ άλλων και λόγω της μεγάλης αύξησης στην τιμή του χαρτιού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


«Πράσινο φως» για την εκταμίευση κονδυλίου ύψους 20 εκατ. ευρώ που είχε εγκριθεί τον περασμένο Ιούλιο για την στήριξη του έντυπου Τύπου στην Ελλάδα, ο οποίος υφίσταται σημαντική οικονομική πίεση μεταξύ άλλων και λόγω της μεγάλης αύξησης στην τιμή του χαρτιού, άναψε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή της ΕΕ.

Η ενίσχυση θα δοθεί με τη μορφή των άμεσων επιχορηγήσεων έως 500.000 ευρώ ανά εκδοτική επιχείρηση Τύπου ως τις 31/12/2022.

Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το καθεστώς είναι αναγκαίο, κατάλληλο και αναλογικό για την άρση σοβαρής διαταραχής της οικονομίας κράτους μέλους, σύμφωνα με το άρθρο 107 παράγραφος 3 στοιχείο β) της ΣΛΕΕ και τους όρους που καθορίζονται στο προσωρινό πλαίσιο κρίσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι έδειξε το Μουντιάλ για την Τουρκία του Ερντογάν

Ιρανικά πυρά στο πλοίο Ever Lovely που προσπάθησε να περάσει δίχως συνεννόηση

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα