ΑΘΗΝΑ
05:54
|
28.04.2024
Ο 72χρονος πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ και αρχηγός του Λικούντ εισήχθη σε Ιατρικό Κέντρο της Ιερουσαλήμ μετά από πόνους στο στήθος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Καλή» κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του 72χρονου αρχηγού του δεξιού κόμματος Λικούντ και πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου μετά τη μεταφορά του στο Ιατρικό Κέντρο της Ιερουσαλήμ Σααρέι Τσέντεκ με πόνους στο στήθος, έπειτα από 25ωρη νηστεία στο πλαίσιο της θρησκευτικής γιορτής για τη Μέρα του Εξιλασμού.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητο ο Νετανιάχου να περάσει τη νύχτα στο ιατρικό κέντρο για παρακολούθηση.

Μόλις συνήλθε, ο ίδιος ο Νετανιάχου δεν παρέλειψε να κάνει ανάρτηση στο Τουίτερ ευχόμενος, με αφορμή την σημερινή σημαντική εβραϊκή γιορτή Γιομ Κιπούρ (Ημέρα εξιλασμού από τις αμαρτίες και αποκατάστασης στενών δεσμών πιστών του Ιουδαϊσμού με τον Θεό), «G’mar chatima tova» που σημαίνει «Είθε να εγγραφείς στο Βιβλίο της Ζωής», μία παραδοσιακή ευχή για αυτή την περίοδο των γιορτών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα