ΑΘΗΝΑ
21:17
|
06.10.2024
Σε συναγερμό οι πολωνικές αρχές, άγνωστα προς το παρόν τα αίτια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συναγερμό βρίσκονται οι πολωνικές αρχές από το βράδυ της Τρίτης, καθώς διαρροή εντοπίστηκε σε μια γραμμή του αγωγού πετρελαίου Druzhba.

Ο πολωνικός διαχειριστής αγωγών PERN ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι η αιτία της διαρροής, η οποία εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων από την πόλη Πλοκ, παραμένει άγνωστη.

Η δεύτερη γραμμή του αγωγού στην Πολωνία, καθώς και οι υπόλοιπες υποδομές και υπηρεσίες του PERN λειτουργούν κανονικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Όλες οι υπηρεσίες του PERN (τεχνικές, επιχειρησιακές, εσωτερική πυροσβεστική και προστασία του περιβάλλοντος) αναλαμβάνουν δράση σύμφωνα με τους αλγόριθμους που προβλέπονται για αυτό το είδος καταστάσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση του πολωνικού διαχειριστή αγωγών.

Με μήκος που φτάνει τα 4.000 χιλιόμετρα, ο αγωγός Druzhba, από τους μεγαλύτερους αγωγούς πετρελαίου στον κόσμο, μεταφέρει πετρέλαιο από τη Ρωσία διασχίζοντας, μεταξύ άλλων, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, την Τσεχία, την Αυστρία και τη Γερμανία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου-Αποχώρησαν οι Kasselistas από τη συνεδρίαση της ΚΕ (upd)

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγήθηκε προς την Κ.Ε. η Πολιτική Γραμματεία-Διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Καζακστάν ψηφίζει για την κατασκευή του πρώτου πυρηνικού σταθμού

Πετρέλαιο: Η μεγαλύτερη εβδομαδιαία άνοδος των τιμών για τα τελευταία δυο χρόνια

Φρουροί της Επανάστασης: Μπορούμε να χτυπήσουμε όλες τις ενεργειακές υποδομές του Ισραήλ

Τις τιμές πετρελαίου ανέβασαν οι δηλώσεις Μπάιντεν για το Ιράν και το Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα