ΑΘΗΝΑ
19:19
|
17.06.2026
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 27, στην Ήπειρο από 6 έως 26-27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 28-29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 27-29 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 27-28 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 9 έως 25-27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 μποφόρ. Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24-25 βαθμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις 23 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη για το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη

Συλλήψεις 7 ατόμων για κύκλωμα πειρατείας συνδρομητικών καναλιών

Σε τεστ για χρήση ναρκωτικών θα υποβάλλονται υπουργοί στη Γαλλία

Πρόκληση η πλατφόρμα posokanei για τον λαό, λέει το ΚΚΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα