ΑΘΗΝΑ
22:29
|
30.04.2024
«Ήρθαν τα κοράκια!», έγραψε η δημοσιογράφος στο Facebook. Το σπίτι της πλειστηριάστηκε από την Εθνική Τράπεζα για χρέος 15.000 ευρώ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σκηνικό έντασης σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου, Ιωάννας Κολοβού στα Ιλίσια. Η ίδια κατήγγειλε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ότι μια ομάδα αστυνομικών έσπασε την πόρτα της για να την απομακρύνουν από το σπίτι της. Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος έχασε την πρώτη της κατοικία σε πλειστηριασμό για οφειλές ύψους 15.000  ευρώ.

«Ήρθαν τα κοράκια!! Έξω από την πόρτα μου! Αβύδου 146 Άνω Ιλίσια», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η Ιωάννα Κολοβού. Κατήγγειλε επίσης ότι την απομάκρυνε ο κλητήρας για την έξωση με βία. Αυτήν την ώρα αλληλέγγυοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (…). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό. Το πήρε ο κύριος», δήλωσε η κ. Κολοβού στο OPEN. «Ήρθαν σήμερα, σπάσανε την πόρτα και με χτύπησε πολύ δυνατά στο χέρι», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο οι αστυνομικοί «διέλυσαν» την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι. «Είναι αυτό κράτος δικαίου;», αναρωτήθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία της με τον ρ/σ «Στο Κόκκινο».

«Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», σχολίασε η δικηγόρος της κ. Κολοβού.

«Ντροπή και αίσχος! Πετάνε στον δρόμο χαμηλοσυνταξιούχο! Αλληλεγγύη το όπλο μας, νόμος το δίκιο μας» τονίζει σε ανακοίνωση το ΠΑΜΕ που καλεί σε συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ. , έξω από το σπίτι της κ. Κολοβού. 

Το ΠΑΜΕ σημειώνει ακόμα:

«Τα κοράκια επιτίθενται με την στήριξη της κυβέρνησης και με όπλο τους άθλιους ντροπιαστικούς νόμους που ψήφισαν μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ. Το Εργατικό λαϊκό κίνημα δεν θα επιτρέψει να κυριαρχήσει η ζούγκλα της αγοράς τους. Κάτω τα χέρια από του λαού το βιός. Όλοι όσοι μπορούν να πάνε τώρα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στου Ζωγράφου. Συγκέντρωση στις 4:30μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Πορεία κατά της καταστολής στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Μυστήριο με ανεύρεση νεκρού 39χρονου στο λιμάνι της Ραφήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα