ΑΘΗΝΑ
18:19
|
17.06.2026
«Ακόμη και στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ξέρουν ότι αυτό το κουρέλι έχει μόνο μία χρήση», γράφει η λεζάντα του Ουκρανού κωμικού, Σεργκέι Πρίτουλα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια ομάδα Ουκρανών ακτιβιστών, με επικεφαλής τον κωμικό και παρουσιαστή της Eurovision, Σεργκέι Πρίτουλα, βεβήλωσαν τη σημαία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ (DPR) κατά τη διάρκεια επίσκεψης τους στο αμερικανικό Κογκρέσο. Η αντιπροσωπεία συνάντησε αμερικανούς νομοθέτες, για να μοιραστεί εμπειρίες σχετικά με το crowdfunding για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Η ομάδα των Ουκρανών σκούπισε τα πόδια της στη σημαία της DPR. Ενώ οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δεν φάνηκαν να συμμετέχουν σε αυτές τις δραστηριότητες, κάποιοι από αυτούς επευφημούσαν και γέλασαν με την παράσταση, όπως φαίνεται σε πλάνα που κοινοποίησε ο Πρίτουλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ακόμη και στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ξέρουν ότι αυτό το κουρέλι έχει μόνο μία χρήση», γράφει η λεζάντα, με την οποία συνόδευσε το βίντεο ο Πρίτουλα.

Η συμπεριφορά της ουκρανικής αντιπροσωπείας καταδικάστηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας και επικεφαλής του Ρωσικού Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, Λεονίντ Σλούτσκι, ο οποίος είπε πως οι ακτιβιστές έκαναν ένα «σόου για τα αφεντικά τους» και πως το Κογκρέσο των ΗΠΑ κινδυνεύει να μετατραπεί σε «ζωολογικό κήπο», «αν εγκρίνει μια τέτοια συμπεριφορά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πετύχαμε όσα θέλαμε, λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο και τη συμφωνία με το Ιράν [live]

Σε τεστ για χρήση ναρκωτικών θα υποβάλλονται υπουργοί στη Γαλλία

Καλές συνομιλίες με Πούτιν και Ζελένσκι δήλωσε πως είχε ο Πρόεδρος Τραμπ

Τραυματίστηκαν πέντε Ισραηλινοί στρατιώτες από drone της Χεζμπολάχ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα