ΑΘΗΝΑ
09:29
|
06.10.2024
Η Χαμάς επαίνεσε την Κυριακή την απόφαση του Αραβικού Συνδέσμου να επιλέξει την Ιερουσαλήμ ως μόνιμη πρωτεύουσα των αραβικών ΜΜΕ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Παλαιστινιακό Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης, Χαμάς, επαίνεσε την Κυριακή την απόφαση του Αραβικού Συνδέσμου να επιλέξει την Ιερουσαλήμ ως μόνιμη πρωτεύουσα των αραβικών ΜΜΕ, μεταδίδει το Middle East Monitor.

Σε μια δήλωση, ο επικεφαλής του τμήματος μέσων ενημέρωσης της Χαμάς, Εζάτ Ελ-Ρισκ, επικρότησε την απόφαση, η οποία ελήφθη από το Συμβούλιο των Αραβικών Υπουργών Πληροφοριών του Αραβικού Συνδέσμου.

«Αυτή η απόφαση επανέφερε το καθεστώς της Ιερουσαλήμ και της Παλαιστίνης στις καρδιές του αραβικού έθνους», είπε ο Ελ-Ρισκ.

Ζήτησε να δοθεί περισσότερη κάλυψη για την παλαιστινιακή υπόθεση από τα αραβικά μέσα ενημέρωσης ως τρόπο έκφρασης της αραβικής υποστήριξης για τη σταθερότητα του παλαιστινιακού λαού ενάντια στην ισραηλινή κατοχή.

Το Συμβούλιο των Αραβικών Υπουργών Πληροφοριών επέλεξε την πόλη της Ιερουσαλήμ ως μόνιμη πρωτεύουσα των αραβικών μέσων ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας την κεντρική θέση της παλαιστινιακής υπόθεσης και εκτιμώντας τη συναισθηματική θέση και τον ιδιαίτερο ιστορικό και νομικό χαρακτήρα της ιερής πόλης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χτύπημα της Χεζμπολάχ σε ισραηλινή αεροπορική βάση

Κάλεσμα του ΜέΡΑ25 στις κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη σήμερα και στις 7 Οκτωβρίου

Meta: Νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης για δημιουργία βίντεο

Παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στη Νέα Καληδονία έως τις 14 Οκτωβρίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα