ΑΘΗΝΑ
22:27
|
21.09.2024
Μέχρι στιγμής υπάρχουν πληροφορίες για έναν νεκρό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε την Τετάρτη όταν περισσότερα από 200 οχήματα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα σε μια γέφυρα στην κινεζική πόλη Τζενγτζου από πυκνή ομίχλη, ανέφεραν οι διασώστες και ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός CCTV.

Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά φαίνονται στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο στη γέφυρα Zhengxin Huanghe σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα αυτοκίνητο αναποδογύρισε στη μέση ενός σωρού σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από πλάνα CCTV.

Πολλοί από τους τραυματίες παγιδεύτηκαν στα οχήματά τους και η πυροσβεστική έστειλε 11 πυροσβεστικά οχήματα και 66 πυροσβεστικά οχήματα για να βοηθήσουν, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η ορατότητα σε πολλές περιοχές ήταν λιγότερο από 500 μέτρα το πρωί της Τετάρτης και έφθασε τα 200 μέτρα κατά περιόδους, ανέφερε η μετεωρολογική υπηρεσία.

Οι διασώστες είπαν ότι πράγματι περισσότερα από 200 οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, σε μια τεράστια καραμπόλα πάνω στη γέφυρα.

Το CCTV ανέφερε ότι αυτοκίνητα που ταξίδευαν και προς τις δύο κατευθύνσεις πάνω από τη γέφυρα, μια σημαντική διάβαση του Κίτρινου Ποταμού, ενεπλάκησαν σε πολλά ατυχήματα.

Η αστυνομία αργότερα έκλεισε τη γέφυρα για όλη την κυκλοφορία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έξι χρόνια χωρίς τον Ζακ: No Zackie, no peace

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Διεθνές Απελευθερωτικό Μέτωπο καταγγέλει την Γαλλία για άγρια βία εναντίον ιθαγενών

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Σάββατο εώς Κυριακή πρωί λόγω εργασιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα