ΑΘΗΝΑ
20:01
|
13.06.2026
Με βιτριολικές ατάκες ξέσπασαν οι χρήστες του twitter για την κηδεία του τέως βασιλιά, η οποία βρίσκεται στα πρώτα trend σε όλα τα social media.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κοσμοσυρροή στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών όπου τέθηκε ανεπισήμως, αλλά τελικά εντελώς επίσημα, σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το twitter, όπως ήταν αναμενόμενο, κατακλύστηκε από οργισμένα μηνύματα από όσους δεν φόρεσαν κάποια παραδοσιακή στολή, δεν έβγαλαν από το μπαούλο τη φωτογραφία της γιαγιάς τους με το βασιλιά ή με τον βασιλικό γάμο.

«Ελλάς το μεγαλείο σου», «Κοινωνία σε σήψη και σε λήθαργο» γράφουν για άλλη μια φορά οι χρήστες του twitter βλέποντας εικόνες απείρου κάλους, που απλώς επιβεβαιώνουν ότι η ζωή ξεπερνά την τέχνη σε φαντασία, με γραφικούς φιλοβασιλικούς, ενίοτε και κρυφοχουντικούς να κλαίνε, να κρατάνε σημαία με την κορώνα και τους τολμηρούς να μιλάνε ακόμη και για νέο δημοψήφισμα που θα ξαναφέρει τη βασιλεία στην Ελλάδα.

Όπως ήταν φυσικό η κηδεία του τέως βασιλιά είναι από τα πρώτα trend με τους χρήστες να ξεδιπλώνουν όλο τους το ταλέντο σε ατάκες στο twitter:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προφυλακιστέος ο 65χρονος Ιταλός για το διπλό φονικό στο Αίγιο

Δικαίωση για τον 19χρονο Γιάννη: Ένοχοι και οι τέσσερις για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα