ΑΘΗΝΑ
12:02
|
28.04.2024
Η γυναίκα, η οποία τον κατηγορεί, καταγγέλλει ότι την έπιασε κάτω από το εσώρουχο σε πάρτι, που πραγματοποιήθηκε την Πρωτοχρονιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για σεξουαλική επίθεση συνελήφθη ο Ντάνι Άλβες. Η καταγγελία δεν είναι καινούργια αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός κατηγορήθηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση την Πρωτοχρονιά.

Ωστόσο, τώρα οι Αρχές φαίνεται ότι συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία για να προχωρήσουν στη σύλληψή του. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, που ήταν στην αποστολή της «σελεσάο» στο πρόσφατο Μουντιάλ, κατηγορήθηκε την Πρωτοχρονιά, από μία γυναίκα η οποία ισχυρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής την ακούμπησε μέσα από το εσώρουχο τους όσο χορεύαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη, δύο μέρες πριν.

Ο ίδιος λέει ότι απλά χόρευε στο κλαμπ όπου βρισκόταν.

Σήμερα λίγο πριν τις 10:00, ο Ντάνι Άλβες μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει για το συγκεκριμένο περιστατικό, με τις Αρχές να τον συλλαμβάνουν.

Ο Ντάνι Άλβες θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου, όπου θα αποφασιστεί η τύχη του, αν και η υπόθεση ακόμα ερευνάται από την Αστυνομία.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας είχε αρχικά κυκλοφορήσει ανακοίνωση χωρίς να τον κατονομάζει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Ρέντη: Απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα