ΑΘΗΝΑ
01:16
|
05.10.2024
Ήδη έχουν εγκατασταθεί οι 11.170 υδρομετρητές από το σύνολο των 12.000. Οι υπόλοιποι αναμένεται να έχουν εγκατασταθεί ως το τέλος Απριλίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Έξυπνους» ψηφιακούς υδρομετρητές τοποθετεί ο δήμος Διονύσου σε μία προσπάθεια πλήρους αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υποδομών ύδρευσης και του μετρικού συστήματος οικιακών καταναλώσεων, προς πιθανό όφελος των δημοτών.

Ήδη έχουν εγκατασταθεί οι 11.170 υδρομετρητές από το σύνολο των 12.000, εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν τοποθετηθεί στον ‘Αγιο Στέφανο, στην ‘Ανοιξη, στο Κρυονέρι, στη Σταμάτα και στη Ροδόπολη.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος Απριλίου και στις πέντε δημοτικές κοινότητες, ενώ μετά θα εκκρεμεί η αντικατάσταση περίπου 8.500 υδρομετρητών, για την οποία η δημοτική Αρχή έχει υποβάλλει σχετικό αίτημα χρηματοδότησης, ώστε να προχωρήσουν και αυτές οι εργασίες.

Παράλληλα, ο δήμος Διονύσου εκσυγχρονίζει γενικότερα το σύστημα ύδρευσης, καθώς πραγματοποιεί και έργο τηλε-ελέγχου και τηλεχειρισμού σε όλο το δίκτυο ύδρευσης, ώστε να υπάρχει άμεση και ακριβής ενημέρωση σε περίπτωση διαρροής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

To 92% των εξαφανίσεων πτηνών παγκοσμίως οφείλεται στον άνθρωπο

Ο Κικίλιας λέει πως αντιμετωπίστηκαν όλες οι φωτιές στην Ηλεία

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί έκλεισαν τρία νοσοκομεία στον Λίβανο

Κατηγορηματικά υπέρ των αμβλώσεων η Μελάνια Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα