ΑΘΗΝΑ
14:36
|
20.09.2024
Έχουν ήδη ταυτοποιηθεί τρία από τα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή που προκάλεσε το θάνατο του άτυχου 37χρονου άνδρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Γρήγορα φαίνεται πως κινείται η αστυνομία σε ό,τι αφορά την υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας ενός 37χρονου Αλβανού υδραυλικού από «αδέσποτη» σφαίρα ενόπλων σήμερα τα ξημερώματα σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας.

Αστυνομικοί αξιωματούχοι μιλώντας σε δημοσιογράφους αποκάλυψαν πως έχουν ήδη ταυτοποιηθεί τρία από τα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή που προκάλεσε το θάνατο του άτυχου άνδρα, ο οποίος είχε πάει στην καφετέρια το βράδυ της Τρίτης για να παρακολουθήσει αγώνα του Champions League. Το θύμα, που είναι κάτοικος της περιοχής, αναγνωρίστηκε σήμερα το πρωί στη ΓΑΔΑ από τον αδελφό του.

Επιπλέον, όπως φάνηκε από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί, κατά τραγική ειρωνεία, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας όπου έγινε το φονικό είναι ο πατέρας του άτυχου 16χρονου που έπεσε θύμα ληστείας από ανηλίκους που τον μαχαίρωσαν τραυματίζοντάς τον αρκετά σοβαρά πριν λίγες μέρες στα Πατήσια.

Το κλεμμένο τζιπ μάρκας Μερσεντές που χρησιμοποίησαν οι ένοπλοι δράστες βρέθηκε αργότερα στου Γκύζη και έχει γίνει φύλλο και φτερό από τους αστυνομικούς των εγκληματολογικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ζαχάροβα: Οι Ουκρανοί λειτουργούν ένα είδος στρατοπέδων συγκέντρωσης στο Κουρσκ

Νεκρός 23χρονος που υπηρετούσε σε θέρετρο της Αεροπορίας στην Πιερία

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Αγρίνιο: Σύλληψη 15χρονου για βιντεοσκόπηση καθηγητή σε… απόπειρα κατάληψης του σχολείου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα