ΑΘΗΝΑ
15:26
|
01.10.2024
Να μην ΜΑΤώσουν ξανά τα συλλαλητήρια.
Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Ζήλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επί ποδός θα είναι σήμερα οι δυνάμεις της Αστυνομίας σε όλη τη χώρα και κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως αποφασίστηκε από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αθήνα – που ελπίζει να μην ζήσει ξανά σκηνές όπως αυτές της προηγούμενης Κυριακής με δυνάμεις των ΜΑΤ να επιτίθενται απρόκλητα σε ειρηνικούς διαδηλωτές, ακόμα και σε παιδιά – θα κινητοποιηθούν τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν σε κομβικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κλοιό ασφαλείας θα βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ και της Hellenic Train.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση, χθες Τρίτη, εκπροσώπων των συνδικάτων με τη φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ πηγές της Λεωφόρου Κατεχάκη ανέφεραν ότι δεν προσήλθαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, με κάποιους από του οποίους όμως συνομίλησαν τηλεφωνικά ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός του Σώματος.

Οι κύριοι Οικονόμου και Σκούρας, μάλιστα, θα βρίσκονται στο επιχειρησιακό κέντρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, την ώρα των συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να δίνουν «κατευθύνσεις» στους επιχειρησιακούς αξιωματικούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βίντεο από τη διάσωση 8 Πολωνών ναυαγών δημοσίευσε η Πολεμική Αεροπορία

Ινδία: Συλλήψεις δεκάδων ακτιβιστών σε πορεία για το κλίμα

Δεύτερος νεκρός κρατούμενος σε Αστυνομικό Τμήμα της Αθήνας (upd)

Σήμερα η πρώτη από τις πολλές κινητοποιήσεις των δικηγόρων της Αθήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα