ΑΘΗΝΑ
08:17
|
18.10.2024
Σε νέα μεγάλη πορεία συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και σήμερα οι φοιτητές για τα θύματα των Τεμπών. Ανάλογα συλλαλητήρια έχουν ανακοινωθεί σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλη πορεία για τα θύματα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη πραγματοποιούν και σήμερα φοιτητικοί Σύλλογοι και Σύλλογοι Οικοτρόφων στα Προπύλαια.

Φοιτητές, αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας, φωνάζοντας το σύνθημα «το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».

Για τη σημερινή κινητοποίηση, κάλεσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Φιλοσοφικής, ΠΤΔΕ, ΤΕΑΠΗ, Κοινωνιολογίας, Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, Οδοντιατρικής του ΕΚΠΑ, Αρχιτεκτονικής και Τοπογράφων ΕΜΠ, ΣΕΤ, ΣΕΤΠ και ΣΕΥΠ ΠΑΔΑ και οι Σύλλογοι Οικοτρόφων ΦΕΑ, ΦΕΠΑ, ΝΦΕΕΜΠ.

Συλλαλητήριο πραγματοποίησαν την ίδια ώρα οι φοιτητές και την Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας από την Καμάρα, ενώ ανάλογη συγκέντρωση και συλλαλητήριο έχει εξαγγελθεί και από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών στις στις 7 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Φοιτητικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχώρησαν οι Αρχές λόγω πορείας διαμαρτυρίας. Ειδικότερα, κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Πανεπιστήμιου. Την ίδια ώρα, οι διαδηλωτές καλούν και στο νέο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο που οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και τα συνδικάτα της Αττικής την Κυριακή 12 Μάρτη, στο Σύνταγμα, στις 12 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή πορεία στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν πάνω από 50.000 πολίτες, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια με χημικά και μολότοφ και πραγματοποιήθηκαν 26 προσαγωγές και 15 συλλήψεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καλάβρυτα: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ με μαθητές έπεσε σε χαράδρα

Σεισμός 4,4 βαθμών στην Κεφαλονιά

1ο Πολιτικό Φεστιβάλ του Μέτωπου Λαϊκού Αγώνα «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Ο καιρός σήμερα: Συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα