ΑΘΗΝΑ
08:29
|
28.04.2024
Δικαστικός επιμελητής με τη βοήθεια της αστυνομίας έσπασε την πόρτα του σπιτιού και πέταξε έξω ένα ζευγάρι συνταξιούχων για χρέος 60.000 ευρώ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η γειτονιά άργησε να καταλάβει. Η αλληλεγγύη  των περιοίκων δεν συνέβη εγκαίρως όπως τις προηγούμενες δύο φορές. Κάπως έτσι, σήμερα το πρωί, ένα ζευγάρι συνταξιούχων πετάχτηκε με τη βοήθεια των ΜΑΤ έξω από το σπίτι του για ένα χρέος μόλις 60.000 ευρώ.

Τα ΜΑΤ, παρουσία δικαστικού επιμελητή, έσπασαν δίχως αιδώ την πόρτα του σπιτιού και πέταξαν έξω τον Φώτη Παπάζογλου και την σύζυγό του. Στη συνέχεια έβγαλαν στο πεζοδρόμιο το νοικοκυριό τους δίχως καν να περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου για πιθανή ακύρωση του πλειστηριασμού.

«Δεν γίνεται χωρίς να τελειώσουν τα δικαστήρια να μας βγάζουν έξω. Και επειδή έχουμε δίκαιο θα δικαιωθούμε. Εμείς θα ξανάρθουμε και δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν μας πτοεί τίποτα. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας» είπε ο Παπάζογλου σε δημοσιογράφους.

Πιο πέρα, μία μικρή ομάδα αλληλέγγυων που έφθασαν μετά την έξωση των άτυχων συνταξιούχων φώναζαν: «Ούτε στην Καλαμαριά, ούτε πουθενά, τσακίστε τα κοράκια σε κάθε γειτονιά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγώνων για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα